Gevelwerken voor elk project

Heeft uw gevel het zwaar te verduren gekregen? Contacteer FM Protec uit Geraardsbergen voor een diagnose en herstelling. FM Protec is gespecialiseerd in het uitvoeren van gevelwerken, die bovendien een mooi resultaat en een nieuwe uitstraling van uw gevel betekenen! Voor al uw herstellingen en gevelwerken in Geraardsbergen en de rest van Oost-Vlaanderen is er maar één adres: FM Protec.

Gevelwerken en renovaties

FM Protec voert al jarenlang gevelwerken en renovaties uit. Heeft u een kleine herstelling nodig na bijvoorbeeld waterschade, of wenst u uw volledige gevel te laten renoveren? FM Protec is uw partner! Zowel voor kleine als voor grote projecten kunt u bij deze vakspecialist terecht.

FM Protec streeft ernaar steeds de mooiste en beste resultaten te behalen. Goed vakmanschap, de beste materialen en een doordreven inzicht en motivatie zijn daarvoor de perfecte combinatie. En u geniet van het resultaat. 

Voor-en-na

FM Protec besteedt veel zorg en aandacht tijdens het uitvoeren van werken aan uw gevel. Uiteraard krijgt u voorafgaand professioneel advies over de mogelijkheden.

Onder meer voor volgende diensten kan u bij FM Protec terecht:

  • Reinigen (zandstralen of verheveling van water met of zonder straalmiddel)
  • Herstellen van betonslijtage
  • Uitslijpen van oude voegen en opnieuw opvoegen
  • Renoveren van balkons
  • Afwerking, zoals schilderen, kaleien of bezetten met crepi

Bekijk alvast de voor-en-na foto’s en ontdek wat FM Protec voor u kan betekenen. Wenst u meer informatie of een gratis offerte op maat? Contacteer FM Protec gerust.