Interventies bij opstijgend vocht

FMPROTECT - Geraardsbergen - Bestrijding opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een alom gekend probleem. Niet enkel in oude gebouwen, maar ook in nieuwbouwprojecten kunt u last hebben van opstijgend vocht of andere vochtproblemen. FM Protec stelt een correcte diagnose en zorgt steeds voor de beste oplossing op maat, zodat u verdere schade kunt vermijden. Last van vochtproblemen of opstijgend vocht in Geraardsbergen of een andere gemeente in Oost-Vlaanderen? Dat is FM Protec contacteren!

Opstijgend vocht

In België zijn woningen gemiddeld 60 jaar of ouder: dit betekent zo goed als kans op vochtproblemen in de kelder of de rest van de woning. Vochtproblemen zijn niet alleen vervelend, ze kunnen ook voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen.

FM Protec detecteert en analyseert elk vochtprobleem in een mum van tijd. Deze vakexperten zijn al jaren actief in de bouwsector en stellen u steeds de meest geschikte oplossing voor. Bovendien wordt er steeds een zo duurzaam mogelijke interventie gepland: zo zal FM Protec u ook adviseren over ventilatiemogelijkheden, kelderdichting,... zodat de kans dat het probleem terugkeert, quasi nihil is.

Vochtproblemen bestrijden

FM Protec handelt snel en vakkundig wanneer er vochtproblemen opgemerkt worden. De muren worden geinjecteerd, er wordt een noppenmembraam geplaatst, nieuwe pleister wordt aangebracht en indien nodig kunnen er ook ventilatietoestellen in de ruimte gezet worden.

Condensatie, vervelende vochtplekken, natte muren of schimmel... in een mum van tijd zijn deze problemen opgelost wanneer u FM Protec inschakelt! Want ook voor diverse gevelwerken kunt u FM Protec inschakelen.

Bekijk enkele van de mogelijkheden en wacht niet langer om een gratis offerte te laten opmaken voor uw kelder of woning. FM Protec in Geraardsbergen staat u bij, met raad en daad!