Specialist in gevelrenovatie

Bent u op zoek naar een vakman die uw gevelrenovatie regio Geraardsbergen tot een goed einde kan brengen? Dan kan u staat maken op het vakmanschap van FM Protec. Doordat uw gevel veel te verduren krijgt - regen, wind, koude, zon - is het aan te raden om tijdig een gevelrenovatie te laten uitvoeren.

Renovatie en restauratie

Bij deze expert bent u aan het juiste adres voor alles wat uw gevel aangaat. Het restaureren en renoveren van uw buitenmuren, het schilderen van nieuwe en gerenoveerde muren. Noem maar op, deze specialist zorgt voor nauwkeurig uitgevoerde werken. Tevens voor het uitslijpen van voegen kan u hier terecht. Dit is een erg duurzame oplossing voor bepaalde types van gevels. Ook hierbij kan u uw buitengevels een heel ander uitzicht geven door bijvoorbeeld voor een andere kleur van voegsel te kiezen.  Afhankelijk van de samenstelling van uw gevels is het eveneens mogelijk om voor een hydrofuge van de gevel te gaan. Dit wordt ook wel het impregneren van de gevel genoemd. Na een keuring wordt de gevel in de eerste plaats grondig gereinigd. Nadien wordt er een waterafstotende laag aangebracht die de gevels tegen vocht, vuil en andere invloeden moet beschermen.

Offerte en contact

Is uw gevel ook aan een opknapbeurt toe? Geef dan uw gevelrenovatie uit handen aan FM Protect uit Geraardsbergen. Mail of bel ons voor een afspraak. Wij komen tot bij u om de juiste werkwijze en toepassing te bespreken.