Alle werken van kelder tot dak

FMPROTECT - Geraardsbergen - Onze diensten

FM Protec in Geraardsbergen is uw partner voor de bestrijding van alle vochtproblemen, van kelder tot dak! Bekijk de mooie en duurzame realisaties en aarzel niet om contact op te nemen  voor een gratis offerte op maat van de uit te voeren werken.

Opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een alom gekend probleem. Niet enkel in oude gebouwen, maar ook in nieuwbouwprojecten kunt u last hebben van dit vervelend probleem. FM Protec stelt gratis een diagnose en zorgt voor een oplossing op maat, zodat u verdere schade kunt vermijden.

Kelderdichting

Zowel bij kleine als grote lekken, zorgt FM Protec voor een kelderdichting. Laat uw kelder tijdig nakijken zodra u een probleem opmerkt, op die manier voorkomt u erger!

Gevelwerken

Heeft uw gevel het zwaar te verduren gekregen? Contacteer FM Protec voor een diagnose en herstelling. FM Protec is gespecialiseerd in het uitvoeren van gevelwerken, die bovendien een mooi resultaat en een nieuwe uitstraling van uw gevel betekenen!

Dakwerken

Ook voor dakwerken is FM Protec uw ideale partner. Is uw dak aan een herstelbeurt toe, moet het geïsoleerd worden, ontmost of herkleurd? Schakel FM Protec in en uw dak kan weer jaren mee! FM Protec is gespecialiseerd in het detecteren en verhelpen van allerhande dakproblemen: aarzel niet om contact op te nemen voor een oriënterend werfbezoek!

Algemene werken

FM Protec voert werken uit van kelder tot dak, in Geraardsbergen maar ook tot ver in de rest van Vlaanderen.

U kunt FM Protec ook inschakelen voor:

  • Het huren van bouwdrogers
  • Allerhande sloopwerken, funderingswerken en metselwerken
  • Schilder- en behangwerken en totaalinrichting
  • ...